Evenementen Beveiliging

Evenementen

Beveiliging van grote publieksevenementen of van besloten evenementen is een van de specialiteiten binnen het programma van Vermeulen.. Vermeulen Beveiliging  heeft hiervoor personeel dat zich heeft gespecialiseerd in het organiseren van een goede doorstroom van mensen en het bewaken van het gedrag van de bezoekers. Aan een samenkomen van (grote) groepen mensen zijn altijd risico’s verbonden. Door van te voren deze risico’s gedegen in kaart te brengen kan er preventief gereageerd worden tijdens het evenement en kunnen de professionals snel in grijpen bij het ontstaan van een calamiteit.

 

Evenementen van alle formaten

Vermeulen beveiliging kan evenementen van verschillende aard waarborgen op het gebied van veiligheid. Een receptie, publiek concert of beurs; Vermeulen biedt van klein tot groot de veiligste oplossing.


Klantvriendelijk & servicegericht

Wij zijn niet prominent aanwezig en gedragen ons klantvriendelijk en servicegericht. Gedrag dat kalmte in de menigte behoudt. Aangezien geen enkel evenement hetzelfde is, wordt er per evenement een passend beveiligingsplan opgesteld.