Service & Toezicht 

Vermeulen beveiliging voorziet onder meer de provincies Utrecht, Ziud- Holland, Noord-Brabant en Gelderland van een veilig werk- en leef milieu voor iedereen.

In zowel de zakelijke als particuliere markt is Vermeulen Beveiliging gespecialiseerd in tal van verschillende beveiligingsklussen, winkelsurveillance in bijvoorbeeld een winkelcentrum, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging: voor Vermeulen is dit met haar professionals op een deskundige wijze te realiseren. Elke opdracht verdient bij Vermeulen altijd op een maat gemaakte aanpak, geen project is namelijk het zelfde. Daarom de Service en Toezicht dienstverlening toegevoegd. Deze kunnen naast de beveiligers op evenementen van grote waarde zijn betreffende ondersteuning. Service en Toezicht kan ook inzet worden als zijnde huismeester, zorgondersteuner, receptionist(e), en hosting. Wij kijken samen met u wat het beste past op de door u aangegeven werkplek. Voor inzet van de medewerker volgt er altijd een voorstelronde. 

transparent 02.png
zorginstelling1.jpg

 Gastheer - Gastvrouw

Eerste aanspreekpunt

Vermeulen Service & Toezicht levert beschaafde, gedreven en representatieve hosts. Vaak jonge mensen die hun studie combineren met een leuke baan, maar ook vitale senioren met discipline, natuurlijk overwicht en gevoel voor verhoudingen. Zij verwelkomen en bedienen uw gasten, zijn het eerste aanspreekpunt en dragen er zorg voor dat uw gasten het naar hun zin hebben.

Een gastvrouw of gastheer van Vermeulen Beveiliging Service & Toezicht is hét visitekaartje van uw bedrijf, de eerste indruk van uw organisatie die uw Cliënten, bezoekers en/of uw gasten het gevoel geven welkom te zijn. Door onze ervaring op het gebied van gastvrouw / gastheerschap binnen verschillende vakken weet Vermeulen Beveiliging exact wat ‘Service & Toezicht’ inhoudt.

Daarbij zijn deze service-gerichte medewerkers alert op onraad en bedacht op verkeerde intenties. Een gastheer of gastvrouw kan in dergelijke gevallen contact leggen met de juiste instanties of met een Vermeulen Beveiliging beveiliger in de directe nabijheid

verkeersregelaars.jpg

Zorg- Toezichthouder

Hospitality (management) krijgt binnen ziekenhuizen steeds meer aandacht en draagvlak.

*     Hoe ga ik om mèt,

*     Hoe speel ik in op de wensen en behoeften van mijn gasten? 

*     Wat zijn de wensen en behoeften van patiënten die in het ziekenhuis komen?

 

De zorg kennis die geleverd wordt blijft de belangrijkste factor van tevredenheid. Maar dit is de absolute basis ! Daarnaast is er echter een breed scala aan secundaire aspecten die bepalend zijn voor de patiënt-tevredenheids-ervaring.

Een zorgtoezichthouder van Vermeulen Beveiliging is geen beveiliger, maar een medewerker die bijdraagt aan de ontvangst- en verblijfsbeleving van uw bezoeker, gast of patiënt.

Sleutelwoorden; hulp- en communicatief vaardig en vraagbaak. De uitstraling van een zorgtoezichthouder is minder autoritair dan een reguliere zorgbeveiliger. Laagdrempelig en benaderbaar, een representatief gastheer met een beveiliging"s.

Onze toezichthouders hebben een signalerende en behulpzame rol. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de het level van veiligheid, veiligheidsgevoel en bezoekersbeleving binnen uw zorginstelling.

Verkeersregelaars 

Onze verkeersregelaars ondersteunen bij werkzaamheden op of langs de openbare weg. Daarbij doen ze er alles aan om het werkvak te beveiligen, doordat die mensen zich op hun primaire taak kunnen richten, en de doorstroming van het reguliere verkeer zo min mogelijk te verstoren.

Door ruime ervaring in diverse omstandigheden en in overleg met de opdrachtgever, kunnen de werkzaamheden vaak sneller afgerond worden dan ervoor gepland was. Hierdoor wordt de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk beperkt .

Uiteraard zijn onze mensen voorzien van de juiste uitrusting, certificering en communicatiemiddelen.