Winkelsurveillance

Winkel surveillance


Voor het toezicht en de beveiliging van winkels en winkelcentra is Vermeulen Beveiliging de juiste partner.
 

Preventief toezicht

Ervaren winkelbeveiligers kunnen als geen ander preventief toezicht houden in uw winkel. Zo voorkomen zij winkeldiefstal en ongeregeldheden en waarborgen zij de veiligheid van personeel en klanten. Van de aanwezigheid van een winkelsurveillant/beveiliger in uniform gaat een grote preventieve werking uit.

Scherp oog

Veel retailers hebben last van winkeldiefstal en winkelcriminaliteit. Daders van deze misdrijven bestaan uit winkelend publiek, veelplegers of zelfs de eigen medewerkers. Het is dus zaak een alert en scherp oog over de winkel te laten waken. De schade die uit deze misdrijven voortvloeit kan enorm zijn. Vermeulen biedt winkeliers een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om diefstal en criminaliteit in hun winkel aan te pakken.


Collectieve Winkelsurveillance

Samen met collega-retailers uit de directe omgeving kunnen winkeleigenaren kiezen voor collectieve winkelsurveillance. Hierbij ondersteunt een surveillant meerdere retailers en/of winkels in een afgebakend geografisch gebied tegelijk. De surveillant is daarbij altijd oproepbaar voor de deelnemers bij calamiteiten.